Matrix Energetics

Richard Bartlett, een Amerikaanse arts, chiropractor, natuurgeneeskundige en musicus met veel interesse voor de wiskunde en kwantumfysica heeft de Matrix Energetics ontwikkelt.

Hij gaat van dezelfde gedachte uit als Albert Einstein: “Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis!“

In de kwantumfysica hebben wetenschappers ontdekt dat de werkelijkheid die wij waarnemen alleen bestaat als wij onze aandacht erop richten.

Wanneer je deze werkelijkheid durft los te laten kom je in wat natuurkundigen de nulpunt energie noemen terecht. Het veld met ongekende mogelijkheden. Een werkelijkheid waarin je vrij door tijd, ruimte en andere dimensies kunt reizen.

Hierin liggen mogelijkheden om een voor jouw gewenster werkelijkheid te creëren.

Een hele verassende, dynamische, snelle, speelse methode vanwaar uit wij bij regelmaat merken dat: “Wonderen kunnen bestaan. “

.

Een praktijkvoorbeeld

Er komt een jonge vrouw bij ons in de praktijk met schouderklachten rechts en last van een pijnlijke stijve nek.

Fysiotherapie, manuele therapie en chiropractie brachten tijdelijke verbetering. Een Craniosacraal behandeling gaf ook een tijdelijke verbetering.

Als klachten terugkomen ligt er vaak nog een diepere oorzaak onder het probleem. Dus we hebben samen besloten om er op een andere, nog ruimer kijkende manier in te exploreren.

Vanuit de Matrix Energetics kunnen we een totale bodyscan maken van het lichaam maar ook van het elektromagnetische veld om het lichaam heen zodat naast interne spanning ook alle lading en belasting om het lichaam heen in kaart kunnen worden gebracht. Dat kunnen weggedrukte emoties, mentale gedachtenspinsels, systeembelastingen en nog veel meer dingen zijn die je in dat veld tegen kan komen. Daarnaast kun je ook heel duidelijk voelen of iemand wel verbinding heeft met zijn eigen lichaam of dat hij of zij in een andere werkelijkheid leeft.

Bij deze vrouw kwam ik uit op een enorme onrustige energiebubbel die tot ver boven haar hoofd uitrees aan de rechter kant. Haar schouder zat helemaal vast en 2 borstwervels werden hierdoor helemaal uit hun verband getrokken. Uit het gesprek wat we kregen naar aanleiding van dit onderzoek gaf ze aan dat ze eigenlijk altijd vanuit een soort eigen bubbel, een eigen realiteit functioneerde waarin ze altijd net iets meer moest dan er was, altijd aan het zoeken was wat ze wilde, maar het eigenlijk nooit echt vond. Deze gedachtenbubbel hebben we gemakshalve een luchtkasteel genoemd omdat deze namelijk totaal geen binding heeft met het reële hier en nu en haar belette om contact met zichzelf te kunnen ervaren.

Toen ik dat luchtkasteel uit haar haalde en voor haar neer zette, kon ze voor het eerst voelen hoe het is om vrij van deze realiteit te zijn. Ze merkte dat er enorm veel ruimte in haar hoofd ontstond, dat haar nek ruimte kreeg, dat er energie door haar arm begon te stromen, dat ze veel meer verbinding met haar lichaam kreeg en dat ze met haar benen op de grond kwam te staan. Voor haar een enorme ervaring. De 2 geblokkeerde wervels waren heel makkelijk te corrigeren daarna.

Vanuit deze bevrijding heeft ze naar het luchtkasteel gekeken wat nog voor haar stond. En uiteindelijk heeft ze de stap gezet om het letterlijk op te laten stijgen zodat zijn na heel veel jaren verbinding hiermee op een hele nieuwe vrije manier het leven in kon stappen.

Voor haar een enorm inzicht. Nu is het belangrijk om in de toekomst vrij in haar hoofd te blijven en verbinding met zichzelf te houden.